TALIJANI U SUZAMA ZBOG HRVATSKE: Evo što je objavila ugledna Gazzetta!

FOTO:

Hrvatska je u posljednjem kolu kvalifikacija s 1:0 pobijedila Armeniju pogotkom Ante Budimira u 43. minuti čime je osigurala izravan plasman na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja.

Na natjecanju u Njemačkoj sudjelovat će 24 reprezentacije raspoređene u šest skupina, a Hrvatska ne može igrati u skupini sa Škotskom, Slovenijom, Slovačkom, Češkom i Nizozemskom.

Iz prve jakosne skupine Modriću i društvu prijete Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Belgija i Engleska. Iz druge Turska, Mađarska, Danska, Albanija, Austrija i Rumunjska, a iz četvrte Italija, Švicarska, Srbija i tri pobjednika dokvalifikacijskih mini-turnira (favoriti su Poljska, Ukrajina i Grčka).

Nakon pobjede Hrvatske Gazzetta dello sport je objavila naslov: ”Pobjeda Hrvatske gurnula Italiju u četvrti pot i otežala joj plasman na Euro.”

Naime, do večeras je Italija držala zadnje mjesto u trećem potu i za ostanak joj je trebao kiks Hrvatske, no to se nije dogodilo i aktualni prvak Europe je u jako teškoj situaciji uoči ždrijeba 2. prosinca u Hamburgu.

Komentari

komentara

« Povratak