Talijanska legenda otkrila novi klub Cristiana Ronalda: „Bit će predstavljen 7. srpnja!”

FOTO:

Već se nekoliko tjedana piše o odlasku Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda. Nakon brojnih nagađanja, čini se kako je konačno poznato gdje nastavlja karijeru.

Legenda otkrila i datum predstavljanja

Posljednju sezonu Cristiano Ronaldo je proveo u Manchester Unitedu. Za njega osobno, bila je to još jedna uspješna sezona, međutim njegova momčad je ostala bez trofeja.

Već se nekoliko tjedana piše o Portugalčevom odlasku iz kluba, a nedavno je navodno dobio odbijenicu od Bayerna, kojem je ponuđen. Spminjao se i povratak u Real Madrid ili Sporting, no čini se kako se Cristiano na kraju vraća u Italiju.

Naime, legendarni Angelo Di Livio je otkrio novinarima kako Ronaldo dolazi u Romu!

„Imam potvrde iz više izvora kako Roma pokušava dovesti Cristiana Ronalda. Trebao bi biti predstavljen 7. srpnja!”, poručio je bivši igrač Juventusa i Fiorentine pa nastavio:

„Dosta bivših igrača priča o tome, a menadžeri potvrđuju. Jedan od čelnika Rome je prije nekoliko dana večerao s Ronaldom.”

Roma se sve već spominjala kao moguća opcija za Ronalda, a kako pišu talijanski portali, ključnu ulogu u pridobivanju sjajnog Portugalca odigrao je njegov zemljak, trener Rome, Jose Mourinho.

Komentari

komentara

« Povratak