TALIJANSKI INSAJDER OBJAVIO: Josip Brekalo dobio novu ponudu!

FOTO:

Nogometni zaljubljenici koji vole pratiti pa čak i one prave transfer špekulacije, dobro će zapamtiti transfer trakavicu koju su nam priredili Dinamo Zagreb, Fiorentina i Josip Brekalo u aktualnom zimskom prijelaznom roku.

Brekalo je bio praktički na milimetar od Dinama, ali je sudeći po jučerašnjim informacijama ipak sve propalo. Krivci se nalaze u Maksimiru jer prema onome što znamo nije se znalo hoće li Sergej Jakirović dobiti otkaz u narednim satima te hoće li novi trener uopće htjeti Brekala u svojoj momčadi. Na kraju je Jakirović ipak ostao, a iz Dinama su u potpunosti zaboravili na Brekala. Ili da malo skratimo – u Dinamu vlada pravi cirkus.

I ako neće Dinamo onda će se svakako pojaviti novi klubovi jer Josip Brekalo je i dalje tražena roba. Ofenzivac ima tek 25 godina pa sada traži klub koji će mu garantirati minutažu kako bi se uspio vratiti u reprezentaciju kod Zlatka Dalića.

Talijanski insajder Nicolo Schira tako piše kako je grčki velikan Olympiacos ozbiljno zainteresiran za našeg Brekala. Nicolo Schira i dodao kako grčki klub razmišlja i o Nemanji Radonjiću (27), srpskom ofenzivcu koji nastupa za Torino. Schira tvrdi da će Brekalo sutra donijeti odluku o ponudi Olympiacosa, četvrtoplasiranog kluba grčke lige.

Podsjetimo, Brekalo je želio doći u Dinamo, no transfer je propao u zadnji trenutak premda je povremeni hrvatski reprezentativac navodno već bio u zračnoj luci. Dinamo je do srijede prijepodne trebao poslati dokumentaciju, ali to nije učinio

Komentari

komentara

« Povratak