TALIJANSKI IZBORNIK IMA PLAN: Jedan od najboljih Talijana seli na klupu!

FOTO:

Sutra u 21:00 počinje važan susret između Hrvatske i Italije koji će vrlo vjerojatno donijeti drugoplasiranu reprezentaciju u skupini B. Naravno, šanse ima i Albanija koja bi u tom slučaju trebala svladali moćnu Španjolsku.

Talijanski mediji s velikim zanimanjem pišu o sutrašnjem susretu protiv Vatrenih. Uvjereni su kako će njihov izbornik Spalletti napraviti brojne promjene u sastavu, a definitivno najveće iznenađenje će biti izostavljanje Chiese iz prvih 11!

26-godišnji Federico Chiesa bio je jedan od junaka Italije prije tri godine kada su osvojili zlato na Europskom prvenstvu, ali nakon toga karijera obilježena raznim ozljedama. Sada je napokon uspio odigrati čak 37 utakmica u aktualnoj sezoni, ali na Euru baš i ne briljira.

Kako piše Corriere dello Sport, Spallettiju se sviđa ideja da Chiesa protiv Hrvatske susret krene s klupe, a da ga onda uvede u igru u posljednjih pola sata.

Isti medij piše kako je bi to bila logična odluka Spallettija, jer bi start protiv Hrvatske bio treći u devet dana, što bi bilo ogromno opterećenje za krilo Juventusa koje se cijelu sezonu strašnu muči pronaći pravu formu nakon teške ozljede križnog ligamenta u siječnju 2022. godine.

Komentari

komentara

« Povratak