TALIJANSKI MEDIJI DONOSE: Juventus radi dva spektakularna transfera!

FOTO:

Talijanski nogometni velikan Juventus će prema svemu sudeći imati sezonu za zaborav. ‘Stara dama’ ispala je u osmini finala Lige prvaka drugi put zaredom, a nakon dugo godina će ostati bez naslova prvaka Italije. Utjehu će potražiti u Kupu ali teško da će to zadovoljiti ljutite navijače.

No, izgleda kako Juventus ekspresno želi povratak na tron u Italiji. Naime, talijanski mediji danas su bacili spektakularne transfer priče u vezi Juventusa, a sve to zbog toga jer je u Torino stigao famozni Mino Raiola koji je daleko najpoznatiji agent na svijetu.

Raiolini štićenici Matthijs de Ligt i Federico Bernardeschi su igrači Juventusa. De Ligt bi trebao ostati u klubu, Bernardeschija se Juventus planira riješiti.

A navijače najviše fascinira potencijalni dolazak Gianluigija Donnarumme, mladog vratara iz Milana. On već tjednima vodi neuspješne pregovore s Milanom, a najviše zapinje na plaći igrača pošto Raiola i on traže puno veće novce. Također Milan mora osigurati ulazak u Ligu prvaka inače bi Donnarumma lako mogao u Juventus.

Također se spominje senzacionalni povratak Paula Pogbe koji je imao problema s ozljedama li sad se vratio u akciju. Juventusovi čelnici redovito su putem medija znali dati do znanja kako bi ga htjeli vidjeti nazad u klubu.

Isto tako šuška se o velikoj zamjeni između Milana i Juventusa. Prema Milanu bi krenuo ofenzivac Bernardeschi, a prema Torinu bi se zaputio branič Romagnoli koji je pao u formi.

Komentari

komentara

« Povratak