TAMO ĆE SIGURNO BRANITI: Evo gdje odlazi Ivo Grbić!

FOTO:

Hrvatski vratar, Ivo Grbić, svakako ne može biti zadovoljan kako je prošao drugi dio njegove posudbe u francuskom Lilleu.

Podsjećamo, Atletico Madrid poslao ga je na posudbu u Lille gdje je trebao zamijeniti Mike Maignana koji je ostvario čudesan transfer u AC Milan s kojim će kasnije osvojiti i naslov. Prvi dio sezone bio je odličan za Grbića, redovito je branio i Dalić ga je uredno zvao za reprezentativne cikluse. No, početkom veljače sve se promijenilo te je Splićanin završio na klupi.

Međutim, život ide dalje i španjolski mediji sada pišu kako će Ivo Grbić otići na novu posudbu jer Jan Oblak je, logično, broj jedan u Atletico Madridu. Stoga se nakon odlaska iz Lillea pisalo da se očekuje kako će mu menadžer Andy Bara do kraja prijelaznog roka koji je ispred nas naći novi klub u kojem može dobiti veću šansu. Čini se da je do toga i došlo.

Uskoro bi mogao napustiti Atletico Madrid i otići na novu posudbu. Kako piše nekoliko španjolskih medija, Grbić neće morati daleko kako bi promijenio sredinu i pokušao pronaći formu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Moguće je čak da Grbić ne napusti ni Madrid jer je za njega zainteresiran Rayo Vallecano, a moguće je i da završi u Barceloni jer ga ondje želi Espanyol. Kako god bilo, Atletico će Grbića ovog ljeta sigurno poslati na posudbu, i to s pravom otkupa, kako bi, ako se nametne u klubu koji odabere, mogao ondje i trajno ostati ako interes bude obostran.

NEVJEROJATNA DESTINACIJA: NAJSKUPLJI GOLMAN U POVIJESTI IMA NOVI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak