TAMO NIKAD NIJE DOSADNO: Poznati medij piše o okršaju u HNS-u između Šukera i Kustića!

FOTO:

Kao što je Index objavio prije mjesec dana, bliži se kraj ere Davora Šukera u HNS-u. Je li to zaista istina? Vrijeme će pokazati…

Šuker je već duže vrijeme samo fiktivni predsjednik Saveza, dok je stvarni šef Marijan Kustić koji je postavljen na jednu od ključnih funkcija kako bi umanjio političku štetu koju Šuker stvara Plenkovićevom HDZ-u te kako bi vratio reprezentaciju na Poljud.

Do raskola u Savezu je došlo zbog izbora novog izbornika mlade reprezentacije – Kustić je dvaput zvao Igora Bišćana koji ga je odbio, da bi na koncu popustio, dok se Šuker oštro protivio tom izboru.

Tada je došlo do velike svađe između Kustića i Šukera, a situacija je kulminirala jučer na sastanku uoči utakmice s Mađarskom na Poljudu. Šuker je predložio svoj popis uzvanika za svečanu ložu, a Marijan Kustić je uzeo papir i poderao ga te bacio u smeće.

Tako je simbolično označio ono što već mjesecima pišemo: da Šuker neće dočekati kraj godine na mjestu predsjednika HNS-a.

Kustić je, pored toga, sastavio svoj popis uzvanika i sjedenja u loži, a Šuker je, dodajmo i to, bio veliki protivnik odluke da se utakmica igra na Poljudu. Često je iskazivao nervozu u javnim nastupima na tu temu.

Objavljena snimka šokiranih Rakitića i Busquetsa nakon ispadanja od Liverpoola

Komentari

komentara

« Povratak