TATA JE PONOSAN: Simeone Junior debitirao za Argentinu i odmah se upisao u listu strijelaca!

FOTO:

Argentina je u popriličnom izmijenjenom sastavu krenula u ponovnu izgradnju imidža, narušenog na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Jedan od oni koji je dobio priliku je i El Cholov sin!

Jabuka ne pada daleko od stabla…

Jedan od onih igrača koji je naslijedio talent slavnog oca je zasigurno Fiorentinin napadač Giovanni Simeone, sin slavnog Diega Simeone. U svom debiju za seniorsku reprezentaciju 23-godišnji Cholito je startao u prvih jedanaest te se čak upisao u listu strijelaca, u pobjedi nad Gvatemalom, 3-0.

Sin bivšeg argentinskog reprezentativca i sadašnjeg trenera Atletico Madrida nije skrivao sreću što je konačno obukao argentinski dres.

„Kad sam kao dijete igrao za River Plate, otac mi je rekao da ću biti ovdje, u reprezentaciji, jednog dana. Ovo je nova Argentina i moram priznati da je bilo puno napetosti i nervoze uoči ove utakmice. Imali smo dosta prilika i jako sam sretan i bog mog gola, ali i krajnjeg rezultata.“, kazao je Simeone Junior.

Spomenimo i kako su Interov Mauro Icardi i Juventus Paulo Dybala bili na klupi zbog lakših ozljeda. Argentinu za nekoliko dana očekuje prijateljska utakmica s Kolumbijom.

Dosadilo mu grijati klupu: Dybala u siječnju želi otići iz Juventusa!

Komentari

komentara

« Povratak