TEŠKA PROMETNA NESREĆA: Autobus ove reprezentacije skršen, teško stradao stožerni igrač…

FOTO:

Bugarska nogometna reprezentacija doživjela je tešku nesreću nekoliko minuta nakon slijetanja zrakoplova kojim su doputovali na gruzijsko tlo. Tragedija se dogodila na putu od zračne luke do hotela “Lions”.

Najteže je stradao veznjak Todor Nedelev koji se nalazi u bolnici. Prema prvim informacijama, ozljede su vrlo ozbiljne.

Nakon sudara prevezen je u lokalnu bolnicu u glavnome gradu Tbilisiju, gdje je momentalno podvrgnut opsežnim pretragama, priopćio je Bugarski nogometni savez. Njegovi su suputnici neozlijeđeni, ali su u velikome šoku.

Nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine u kišnim uvjetima. Reprezentacija je prema zahtjevima UEFA-e bila podijeljena u dva manja autobusa i putovala je uz policijsku pratnju.

Vozač jednog od autobusa vozio je velikom brzinom po mokrome kolniku. Izgubio je kontrolu jer se ispred njega iznenada zaustavio automobil. Drugi se autobus zabio u njega – bočno i sa stražnje lijeve strane.

Službeno je priopćenje odmah izašlo na stranicama Bugarskog saveza te je potvrđeno da je Nedelev u bolnici, a ostatak je momčadi pretrpio velik šok. Utakmica skupine C Lige nacija između Gruzije i Bugarske na rasporedu je za dva dana, u nedjelju u 18:00.

 

Komentari

komentara

« Povratak