TEŠKA SRAMOTA: Osijek žestoko pokraden protiv Rijeke!

FOTO:

Vratila nam se hrvatska liga a s njom i sve drugo što ne valja. Osijek je imao vodstvo od 0:2 uz sjajnu igru ali se onda za Rijeku ukazao sudac Igor Pajač. Sramotnim suđenjem vratio je Rijeku u igru, prvo je isključio Laszla Kleinheislera, drugi žuti karton Mađar je dobio nakon nepostojećeg prekršaja?!

Čemu služi taj famozni VAR ako nije u stanju dojaviti glavnom sucu koji očigledno ne vidi nešto što treba vidjeti…Osječki igrači su poludjeli na tu odluku, Kleinheisler nije mogao vjerovati što je ovaj nazovimo „sudac“ stvarno sudio.

Međutim, to nije bio kraj Pajačevom cirkusu. Rijeci je poklonio još i kazneni udarac nakon što je Talys glavom izbio loptu nakon kornera. Protivnički igrač se podvukao pod Brazilca i dobio po glavi, ovaj ga uopće nije vidio. Taj navodni prekršaj nema veze s kaznenim udarcem, to se u Županijskoj ligi ne bi sudilo.

Pajač se dakle potpuno pogubio, do tada mirni trener Kulešević je uletio u teren da sugerira dotičnom sucu da treba dati Rijekinom Velkovskom žuti karton nakon što je faulirao Marića. Možda je i dobro da je to odradio jer Pajač vjerojatno javnu opomenu ne bi pokazao!

Ovakvo suđenje u polufinalu Kupa nije dostojno razine prve lige, svi su se mogli uvjeriti u kakvu se sprdačinu ova utakmica pretvorila. Rijeka je dobila ogroman vjetar uz leđa od strane sudačkog poguranca. Dok se ovakve stvari budu događale pričat ćemo o močvari od hrvatskog nogometa.

ŠOK U MAKSIMIRU: DINAMO IZBACIO ZVIJEZDU U DRUGU MOMČAD!

OBIČNI TRAČ ILI ISTINA? Cristiano Ronaldo od idućeg ljeta ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak