TEŠKE OPTUŽBE: Pogledajte koja zvijezda je upravo optužila Guardiolu za rasizam!

FOTO:

Trener Manchester Citya, Pep Guardiola, često se nađe na meti zanimljivih kritika, ali sada su te kritike uistinu gnjusne. Naime, Pep je optužen za rasizam!

GUARDIOLA RASIST?

Nije tajna kako se Yaya Toure i Pep Guardiola ne podnose. Prisjetite se samo teških riječi koje bi slao agent ovog 35-godišnjeg veznjaka koji je 2010. godine stigao u City iz Barcelone u transferu vrijednom 30 milijuna eura.

No, sada je Yaya Toure ‘otkrio’ zašto je imao mizernu minutažu pod Pepom. Naime, on tvrdi kako je Guardiola pravi rasist!

“Prošle sezone sam igrao jako malo iako sam bio bolji od dosta igrača koji su uvijek dobivali priliku ispred mene. Čak sam pričao i s ostalim trenerima o mojim statističkim pokazateljima i svi su bili zadovoljni, a onda sam shvatio da tu nije stvar u mojoj fizičkoj spremi. Ne znam zašto me nije stavljao u igru, ali imam dojam da je bio ljubomoran na mene, da me smatrao kao rivala”, započeo je Yaya, a onda nastavio:

“Bio je užasan prema meni. Mislite li da je to radio s Iniestom? Ne, nije. Odmah sam se počeo pitati jedno pitanje – da to nema veze s mojom bojom kože? Ja nisam prvi koji je počeo pričati o tome. U Barceloni su se još neki igrači pitali isto pitanje. Možda nas Afrikance ne tretiraju svi isto. Skužio sam da Pep ima problema s Afrikancima u svakom klubu u kojem bude. On je vrlo pametan da ga uhvatite u takvom skandalu, on nikad neće priznati takvo nešto, a ja vam sada obećajem da ću mu poslati tortu onoga dana kada u početnom sastavu on bude imao pet Afrikanaca”, završio je Toure.

SENZACIJA IZ NJEMAČKE: Niko Kovač u Bayern dovodi nevjerojatno pojačanje iz Real Madrida!

Komentari

komentara

« Povratak