TEŠKE RIJEČI: Salin rođak tvrdi da je njegova smrt izrežirana!

FOTO:

Osmog dana veljače identificirano je tijelo Emiliana Sale i sve nade o njegovom čudesnom preživljavanju avionske nesreće su se ugasile.

Sala je nekoliko dana prije nestanka potpisao za Cardiff, u najvećem transferu u povijesti velškog kluba, a kako bi se što prije adaptirao novu sredinu, požurio je na let nesigurnim zrakoplovom u kojem se, kako se kasnije doznalo, bojao letjeti.

“Bilo je puno nepravilnosti”

Sve to natjeralo je na veliku sumnju Salinog rođaka Matiasa Gattija koji smatra da je cijela tragična situacija izrežirana

“Ubili su Emiliana”, rekao je Gatti, Salin rođak iz njegovog rodnog kraja kod Santa Fea.

Ovako on to sve objašnjava.

“Bilo je tu puno nepravilnosti. Sve je učinjeno loše i obvezali su ga da uđe u taj zrakoplov. Postao je važna figura i ostavili su ga samog, nitko ga nije u tom poslu predstavljao.”

“Treba sve istražiti”

Gatti smatra kako je potrebna opširna istraga kako bi se pronašao krivac za Emilianovu smrt.

“Vjerujem da to sve treba istražiti jer postoje mnoge nepravilnosti. Trebali su malo više paziti i natjerati ga da putuje drugim zrakoplovom.”

Avion koji je Salu prevozio iz Nantesa u Cardiff nestao je s radara 21. siječnja oko 20 sati.

Odmah se posumnjalo da se po velikom nevremenu srušio u olujno more, a nakon što je tri dana kasnije obustavljena službena potraga, pokrenuta je privatna za koju je preko interneta prikupljeno više od 300 tisuća eura.

DINAMOV PREDSJEDNIK ZABRINUT: DOBIT ĆEMO IZGON AKO NEŠTO NE PODUZMEMO!

ŠPANJOLCI NISU MOGLI VJEROVATI: Evo zašto je Modrić bio ljut na suigrača!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak