TEŠKI DANI ZA KOVAČA: Navijači Bayerna prvi put izviždali hrvatskog trenera!

FOTO:

Teški su dani pred Kovačem i njegovim pomoćnicima. Rezultati u Bayernu zaista su katastrofalni u posljednje vijeme, pa je bilo logično za očekivati da će razni ‘nogometni analitičari’ krenuti s paljbom. Ali, vjerojatno je najbitnije mišljenje samih navijača, a Kovač je prvi put doživio zvižduke!

Niko, bar zasad, ima vrlo dobru podršku od vodećih ljudi u klubu. Čak je i sam predsjednik kluba javno dao podršku treneru jer vjeruje u njega. No, Kovač je jučer doživio možda i najteži trenutak otkad je trener Bayern Munchena. Naime, Niko je otišao pogledati košarkašku utakmicu u sklopu Eurolige između Bayerna i Efesa.

Spiker u dvorani čitao je imena počasnih gostiju na meču. Hasan Salihamidžić, sportski direktor nogometne sekcije i igrač Javi Martinez dobili su aplauze. A onda je slijedilo ime Nike Kovača, što je popraćeno zvižducima i negodovanjem. Kovač je na to reagirao smireno.

Do trenera koji je sjedio u drugom redu od terena, na poluvremenu je došao predsjednik Uli Hoeness, možda i kako bi mu dao podršku. No do tada je Kovač već i stekao par saveznika jer ga je nekoliko navijača došlo pitati za zajednički selfie.

Hrvatski trener sada ima vrlo uzbudljiv period u svojoj karijeri. Bayern sada ima tri gostovanja u nizu (Wolfsburg, AEK i Mainz).

SKANDAL FRANCE FOTBALLA: FRANCUZI MULJAJU OKO POTENCIJALNOG DOBITNIKA ZLATNE LOPTE?!

GENIJALNA IDEJA: U Chelseau smislili originalan način borbe protiv rasizma na tribinama

Komentari

komentara

« Povratak