TEŠKI DEBAKL: Fanovi oštro kritizirali novu FIFA-u 21, ocjena je mizerna!

FOTO:

Dugo očekivana popularna nogometna igrica FIFA 21 naišla je na vrlo loše ocjene ljubitelja virtualnog loptanja. Naime, od preko 1100 ocjena prosječna ocjena je 0,8 što je čini najgorom u povijesti ovog bogatog branda EA Sportsa.

Fanovi FIFA-e najviše zamjeraju vrlo male promjene u odnosu na ostala tri izdanja, golovi se vrlo lako zabijaju, nekim igračima su drastično smanjene ocjene. Također, igrači možda ne budu zadovoljni novim Ultimate Teamom, ukoliko preko tjedna igrate utakmice u Divizijama to vam se oduzima od broja utakmica za popularnu Weekend ligu.

„Ovo je čista copy/paste verzija s minimalnim razlikama u odnosu na ostale. Puno je teže se braniti ali je sada prelako zabiti gol, čak i na najtežoj Legendary razini.“ – jedan je od komentara.

„Igra je virtualna kopija FIFA 17,18,19 i 20. Dogodio se vrlo mali broj promjena. Neke kompanije jednostavno nije briga za potrošače, oni samo promjene dresove od momčadi.“ – samo su neke od brojnih kritika na račun EA Sportsa.

Ovo sve drži vodi, poznata kompanija videoigrica nije u stanju napraviti stabilan server koji bi omogućio nesmetano uživanje u online igraju FIFA-e. Kada se server sruši, zna se dogoditi često, taj dan uopće nemojte pokušavati upaliti Ultimate Team iliti FUT.

Valjda će kreatori ove megapoznate igre sada shvatiti da neke stvari moraju poboljšati i promijeniti.

Komentari

komentara

« Povratak