TEŠKO MU PALO OTPISIVANJE IZBORNIKA: Evo što radi Grealish u dalekom Dubaiju!

FOTO:

Engleski izbornik, Gareth Southgate, imao je izuzetno težak zadatak što se tiče sastavljanja opisa engleske reprezentacije za odlazak na Europsko prvenstvo.

Tako u Njemačkoj nećemo vidjeti primjerice James Maddisona i Harry Maguiera, ali i 28-godišnjeg Jack Grealisha. Zvijezda Manchester Citya odigrala je 36 utakmica u svim natjecanjima uz minutažu od 2114 minuta. Postigao je tri pogotka te isto toliko asistencija.

Engleski mediji tada su pisali da je nogometaš Manchester Cityja bio vrlo neugodno iznenađen te da ga je ta odluka Garetha Southgatea jako pogodila.

Ipak, danas je The Sun objavio snimku prema kojoj se može zaključiti da je Grealish nastavio sa životom, i to u svom stilu. Grealish oduvijek slovi kao veliki nogometni partijaner, a sada ga je nepoznata osoba u Dubaiju snimila u društvu nepoznatih žena.

Na snimci se može vidjeti kako Grealish tetura kroz dvoranu u Dubaiju prema baru na plaži pred gostima koji ga snimaju. Prijatelj ga je pridržavao pod rukom kako bi mu olakšao kretanje, a zaštitar je u više navrata molio promatrače da ne snimaju. Zasad nije poznato hoće li Pep Guardiola i Manchester City reagirati na ovu snimku.

Komentari

komentara

« Povratak