TKO ĆE BOLJE PROĆI? Borussia Dortmund i Manchester United rade spektakularnu trampu!

FOTO:

Sve je izvjesnije kako je Jadon Sancho odigrao svoje u Manchester Unitedu. Naime, ovaj 23-godišnjak suspendiran je još u rujnu od strane glavnog trenera, a čak tri mjeseca baš ništa se nije promijenilo u njegovom slučaju.

Gotovo svi vodeći otočki mediji izvještavaju kako će Sancho zbog sukoba s trenerom napustiti Old Trafford u nadolazećem zimskom prijelaznom roku. Nestašni Jadon tako se spominjao kao novi igrač talijanskog Juventusa, ali čini se kako je ipak izvjesnije da će se vratiti u Borussiju Dortmund.

Naime, Manchester United je bacio oko na 24-godišnjeg Donyell Malena koji je član BVB-a od ljeta 2021. godine kada je došao iz PSV-a za 30 milijun eura. Ove sezone postigao je pet pogodaka uz dvije asistencije.

Podsjećamo, Manchester United je Borussiji  isplatio čak 85 milijuna eura, ali nikad od Sancha nije dobio ništa čime bi se taj posao opravdao. Sada je United bacio oko na još jednog igrača Borussije pa vidi Sancha kao način da što jednostavnije dođe u šansu da odradi taj posao.

Sada Bild piše da je za siječanjski prijelazni rok na pomolu “spektakularna razmjena u kojoj bi Malen i Sancho zamijenili klubove”.

Komentari

komentara

« Povratak