Tko će osvojiti HNL sljedeće sezone? Evo što kažu kladionice

FOTO:

Hrvatska nogometna liga u novu sezonu kreće već 16. srpnja, a poznati su i koeficijenti koje kladionice nude za prognozu sljedećeg prvaka.

Aktualni prvak Dinamo po kladionicama ima najveće šanse za osvajanje naslova prvaka. Koeficijent na njega je 1.70.

Drugi je Hajduk, na koji je koeficijent 2.20, a treći je Osijek s koeficijentom 5. Prema kladionicama, ova su tri kluba jedini ozbiljni kandidati za naslov prvaka. Rijeka, koja je ostala bez pola momčadi, brojnih važnih igrača i još uvijek nema trenera, daleko je od Osijeka, Hajduka i Dinama. Na nju je koeficijent 40.

Od ostalih klubova izvan hrvatske “velike četvorke” najviše šanse ima Lokomotiva, na koju je koeficijent 200. Na Goricu je 300, a Šibenik, Varaždin, Istra i Slaven Belupo imaju jako male šanse s koeficijentom 500.

U prvom kolu sastaju se: Istra 1961 – Hajduk, Varaždin – Slaven Belupo, Dinamo – Lokomotiva, Osijek – Gorica i Šibenik – Rijeka. Dinamo i Hajduk na Maksimiru igraju prvu utakmicu ove sezone. Već 9. srpnja dvije će najjače hrvatske momčadi igrati Superkup. Prvi derbi u ligi na rasporedu je u sklopu 5. kola, kada Dinamo na Maksimiru dočekuje Hajduk.

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO ZAGREB DOGOVORIO TREĆE POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak