TKO JE BOLJE PROŠAO: Barcelona i Juventus dogovorili veliku razmjenu!

FOTO:

Barcelona i Juventus dogovorili su zamjenu Arthura Mela i Miralema Pjanića! Prema pisanju talijanske Repubblice, to je već gotova stvar i trampa će se odraditi pri završetku tekuće sezone.

Već je neko vrijeme poznato da Barca želi Pjanića, a ugledni talijanski novinar za transfere Gianluca Di Marzio još je ranije rekao kako će Juventus prihvatiti transfer samo u slučaju ako Barcelona pusti Arthura.

On je prvo odbio napustiti katalonskog velikana, ali čini se da je promijenio mišljenje. U transfer bi trebali biti uključeni još i Mattia Di Sciglio koji će iz Juventusa u Barcelonu te Nelson Semedo koji će iz Barcelone u Juventus. Navodno Juventus uz to mora platiti još 25 milijuna eura.

23-godišnji Arthur član je Barcelone od ljeta 2018. godine kada je stigao iz Gremija za 30 milijuna eura. Navijačima Barce nije jasno zašto puštaju takvog igrača, ali izgleda kako Brazilac nije zadovoljio u Barceloni.

S druge pak strane Pjaniću je ovo četvrta sezona u Juventusu, stigao je iz Rome za 32 milijuna eura. Već nekom vrijeme je na izlaznim vratima, a talijanski mediji jučer su prenijeli kako je došlo d sukoba između BIH reprezentativca i trenera Sarrija. Zbog toga je Miralem odstranjen iz momčadi te neće konkurirati za večerašnju utakmicu kod Bologne.

GREŠKOM ISCURILA CIJENA PLAYSTATIONA 5, BISTE LI DALI OVAJ IZNOS?

VIDEO: Pogledajte što je Lirim Kastrati jučer napravio igračima Hajduka!

 

Komentari

komentara

« Povratak