TKO JE UOPĆE TO UBACIO? Neymar aktivirao nevjerojatnu klauzulu!

FOTO:

Svima je jasno kako Neymar i PSG više ne mogu surađivati. Parižanima je prekipjelo neprofesionalno ponašanje Brazilca te sada traže kako što bezbolnije odraditi njegov odlazak. Naravno, pod tim se misli na financije.

Vodeći europski mediji sada sele Neymara po gotovo cijeloj Europi. Jedan dan je u Juventusu, drugi dan u Chelseaju, a treći dan se piše o povratku u španjolsku La Ligu. No, Brazilac je sada povukao potez s kojim je navukao dodatni bijes uprave kluba.

Naime, katalonski Sport piše da je Neymar odlučio aktivirati opciju produljenja ugovora s PSG-om do 2027. godine. Brazilac je to učinio 1. srpnja unatoč glasinama da ga PSG želi prodati.

Prethodnih se dana pisalo kako PSG ne računa na Neymara, međutim, ofenzivac ne želi napustiti klub. To stvara velike probleme francuskom prvaku.

30-godišnjak je trebao biti nositelj europskog PSG-a, ali rezultati u Ligi prvaka su jednostavno izostali iako su jednom igrali finale Lige prvaka. To je bilo 2020. godine, ali u finalu je onda bio bolji njemački Bayern Munchen.

Komentari

komentara

« Povratak