Tko kaže da se može samo uspjeti iz Dinama, Rijeke ili Hajduka? Bivši igrač Zagreba proglašen najboljim veznjakom u Portugalu!

FOTO: Getty

Koliko puta ste čuli da se u Hrvatskoj može uspjeti samo ako napraviš transfer iz Dinama, Rijeke ili Hajduka? To je taj trojac, ali ima i onih koji pokušavaju drugim putem…

Dobar transfer Zagreba

Njegovo ime je Filip Krovinović. Danas je član portugalskog Rio Avea. Ima samo 21 godinu, a u Rio Ave je stigao 2015. godine iz Zagreba. Portugalci su ga platili 400 tisuća eura. Bilo je priče kako će u Dinamo ili Hajduk, ali pregovori nisu finalizirani pa je mladić otišao na daleki zapad.

Mora se priznati da njegove partije prolaze nezapaženo u našim medijima, a stigao je novi dokaz da mu ide jako dobro. Naime, mladi Filip je proglašen igračem mjescea u Rio Aveu.

Zahvalni veznjak svojim se igrama ustalio u početni sastav Rio Avea, odigrao tri utakmice u nizu po 90 minuta, te postao miljenik navijača. Filip Krovinović ove je sezone upisao 22 službena nastupa, postigao dva gola, dodao i jednu asistenciju…

Krovinović ima 11 nastupa za Hrvatsku U21 reprezentaciju.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/marko-rog-jos-odusevio-italiju-pala-usporedba-s-legendarnim-veznjakom/

Komentari

komentara

« Povratak