TKO NAKON BJELICE? Ovo su tri favorita za preuzimanje klupe Dinama!

FOTO:

Odlazak Nenada Bjelice iz Dinama samo je pitanje trenutka nakon što je s cijelim stručnim stožerom raskinuta suradnja. Uspješni trener Modrih tako će zaključiti sjajnu epizodu na Maksmiru i okrenuti se novim izazovima, vjerojatno odlazi u inozemstvu dok kod mnogih figurira kao nasljednika izbornika Zlatka Dalića.

Sportske novosti pišu da je dolazak Igora Jovićevića na klupu gotovo pa sigurna stvar, mladi trener se pokazao iznimno uspješnim na klupi juniora Dinama, posljednje dvije godine su ostvareni odlični rezultati.

U njegovom stožeru bi prema izvorima trebao biti bivši igrač klub Damir Krznar koji zbog zdravstvenih razloga napušta funkcija šefa omladinskog pogodna.

Međutim, osim njega su na površinu isplivala još dva imena, Romeo Jozak dolazi iz drugog plana, bio je šef omladinske škole Modrih te trener poljskog velikana Legije. Jozakov dolazak navodno zagovaraju ljudi iz vrha klupske hijerarhije. Kao treća opcija se spominje Zoran Mamić, već je sjedio na klupi Dinama, iskazao se na klupi u Al Ainu.

Naravno, ne treba izuzeti ni angažman nekog inozemnog trenera ali je pitanje koliko je hrvatski prvak u mogućnosti platiti ga.

Komentari

komentara

« Povratak