TO ĆE BITI JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA U POVIJESTI DINAMA: Evo čiji skauti su gledali Baturinu u finalu Kupa!

FOTO:

21-godišnji Martin Baturina trenutno je najvrjedniji nogometaš zagrebačkog Dinama. Ugledni portal Transfermarkt kaže kako vrijedi čak 18 milijuna eura, a lako moguće kako će u narednim danima ta cijena ići i gore kada dođe novo ažuriranje HNL-a.

A neki naši mediji uvjereni su kako bi upravo Baturina mogao otići iz Dinama u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku. Špekulira se kako će Dinamo tražiti oko 20 milijuna eura, a možda će moći i veću cifru s obzirom da je Martin bio zaista sjajan ovog proljeća.

Dokaz koliko je ogroman interes za Baturinu pokazuje vijest da su na utakmici finala Kupa viđeni skauti iz Francuske. Konkretnije, tri kluba iz Ligue 1, a riječ je o Rennesu, Lyonu i Lilleu. Tri renomirana kluba s kojima su Modri nedavno surađivali i koja dobro poznaje aktualni v.d. sportskog direktora Modrih Marko Marić.

Sva tri navodno će pratiti Baturinu na Maksimiru odnosno na Rujevici, a vjerojatno će ga budno pratiti i na Europskom prvenstvu.

S Rennesom je Dinamo nedavno surađivao na transferu Lovre Majera, za kojeg su utržili 12 milijuna eura. Za Baturinu će Plavi navodno tražiti između 15 i 20 milijuna eura pa tko voli neka izvoli.

Komentari

komentara

« Povratak