TO IZGLEDA KAO NAJREALNIJI PLAN: Marca objavila što želi Luka Modrić!

FOTO:

Još uvijek ne znamo gdje će hrvatski velikan, Luka Modrić, igrati sljedeće sezone. Poznato je samo kako mirovina još uvijek nije opcija.

No, čini se kako je otkriveno što naš kapetan zaista želi. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub:

“Modrić želi ostati u Realu još jednu sezonu i svojim nogometom se buni protiv onih koji pretpostavljaju da će 30. lipnja napustiti klub. Njegovi nastupi protiv Manchester Cityja i Barcelone pokazuju da je daleko od mirovine unatoč godinama koje ima. Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jedinstven igrač”, piše Marca.

“Gotovo svi u klubu su njegov odlazak uzeli zdravo za gotovo, ali njegove igre i želja za ostankom ne isključuju nijedan scenarij. Modrić je najbolja desetka u povijesti Reala, no još nije razgovarao s čelnicima kluba o produljenju.”

Marca je posebno oduševljena s onim što je Luka pokazao u nedavnom El Clasicu:

“On je bio Ancelottijevo iznenađenje u prvih 11 i bio je izvanredan. Kao kapetan, nogometni i duhovni vođa vodio je momčad do pobjede. Odigrao je cijelu utakmicu bez ikakvih znakova slabosti. Ancelotti ga je ostavio do kraja na terenu, a prije njega je mijenjao Kroosa, Viniciusa i Rodryga.”

Komentari

komentara

« Povratak