TO JE BIO POČETAK KRAJA: Zbog jedne Tuchelove rečenice Lukaku odlučio napustiti Chelsea!

FOTO:

Romelu Lukaku je nakon samo jedne sezone odlučio napustiti Chelsea i vratiti se u Inter. Čini se, ovoj je odluci „kumovala“ nespretna izjava Thomasa Tuchela.

Lukaku otad želi otići

Romelu Lukaku je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje u Chelsea za čak 120 milijuna eura, nakon dvije fantastične sezone u Interu. Na žalost navijača Chelsea, Lukaku nije bio ni približno dobar kao u Serie A. I sam je Belgijac javno priznao kako sanja o povratku u Italiju, što je bio nedvosmisleni znak kako nije zadovoljan u londonskom klubu.

Lukaku je svoju težnju za Italijom uspio i ostvariti. Jučer je i službeno potvrđeno kako se vratio u Inter, na posudbu do kraja sezone. Klub s Meazze moći će ga trajno otkupiti idućeg ljeta.

Danas se u britanskim medijima pojavila priča o pravom razlogu odlaska Lukakua iz Chelsea. Nije tajna da se Lukaku baš i nije slagao s trenerom Thomasom Tuchelom. Ipak jedan je događaj sve „prelomio“. Kako piše The Sun Lukaku i Tuchel jednom su prilikom zajedno gledali neku utakmicu Tottenhama. The Sunov izvor tvrdi kako je Tuchel, kad su kamere prikazale Antonija Contea, izjavio Belgijcu u šali:  ‘Eno tvog tatice’.

Lukakuu ova izjava nikako nije sjela te je nakon toga odnos ove dvojice totalno zahladio.

Inače, Lukaku je u više navrata istaknuo koliko je Conte utjecao na njega i njegov razvoj. Podsjetimo, Conte je vodio Inter od svibnja 2019. do svibnja 2021. godine. Svojevremeno je Lukaku izjavio:

„Redovito razgovaram s Conteom, ne samo o nogometu, već i o životu općenito. Povrijedilo me kada je otišao iz Intera, bio je to jedan od najtežih trenutaka za mene. Imao je ogroman utjecaj na moju karijeru, puno mi je pomogao na mentalnoj razini, naučio me kako biti profesionalac i kako se žrtvovati na terenu i izvan njega.“

Komentari

komentara

« Povratak