TO JE KONAČNA ODLUKA: Milan i Maldini odlučili što će s Rebićem!

FOTO:

Nakon što je ovog tjedna u talijanskim i svjetskim medijima izašla informacija da je hrvatski nogometaš Ante Rebić (28) na izlaznim vratima Milana, danas su iz kluba došle vijesti da čelništvo želi dati našem napadaču još jednu šansu.

Podsjetimo, u proteklih nekoliko dana Talijani bliski Milanu su u javnost plasirali priču da je Rebić stavljen na prodaju te da će njegova cijena biti 20 milijuna eura.

Izgleda da te vijesti nisu bile lažne, nego da su se u Milanu predomislili, jer prvotni plan o njegovoj prodaji tada su nam potvrdili mnogi hrvatski i inozemni nogometni menadžeri. No, tehnički direktor kluba Paolo Maldini i član uprave Daniele Massaro su odlučili da će Rebić ipak ostati, izjavivši kako “vjeruju da će sljedeća sezona biti sezona iskupljenja za Rebića”.

Podsjetimo, u posljednjoj sezoni Rebić je upisao tek tri pogotka i dvije asistencije u 29 nastupa, što je popriličan pad od protekle dvije sezone u kojima je upisivao po 12 pogodaka u svakoj. Treba naglasiti da Milan naporno radi na dovođenju Divocka Origija iz Liverpoola, a u svojim redovima u napadu još uz Rebića imaju i Girouda, Ibrahimovića i Leaoa.

BOMBA NA POLJUDU: HAJDUK DOVODI SENZACIONALNO POJAČANJE!?

Večernji.hr

Komentari

komentara

« Povratak