TO JE PRAVI PRIJATELJ: Neura napali njemački mediji, a u njegovu obranu stao Rakitić!

FOTO:

Ivan Rakitić stao je u obranu svog bivšeg suigrača iz Schalkea kojeg je Bild napao zbog pjevanja Thompsonove pjesme Lijepa li si. (index.hr)

Nekadašnji suigrači iz Schalkea na istoj su strani i protiv stavova Bilda koji je bio najglasniji u napadu na Bayernovog i njemačkog kapetana. Hrvatski nogometni reprezentativac danas je dao odličnu izjavu:

“Manu je poput Hrvata. Ponosni smo što svake godine dolazi u Hrvatsku i osjeća se ugodno u našoj zemlji. Za mene je on poput starijeg brata. Manu ima poseban odnos prema našoj zemlji zbog svog prijatelja i osobnog trenera vratara Tonija Tapalovića. On je Hrvat i dolazi iz Dubrovnika te je veliki razlog zbog kojeg se Neuer zaljubio u Hrvatsku i našu muziku”, rekao je hrvatski veznjak za Sport1 pa je nastavio:

“Thompson je popularan i voljen u cijeloj Hrvatskoj. Pjesma je o ljubavi prema Hrvatskoj i o tome kako je zemlja lijepa. Pjesma nema nikakvu ratnu pozadinu i Manu to zna. Šteta je što sada rade od svega toga. Manu nije napravio ništa loše. Samo se osjeća dobro i ugodno u društvu hrvatskih ljudi.”

Nakon što su ovakve rečenice, uz pitanja “Zna li uopće Neuer što pjeva i od koga?” dobile udarno mjesto u njemačkim medijima, oglasio se i sam golman. “Ne govorim hrvatski jezik, tako da nisam ni znao što pjevam ni od kojeg pjevača”, stoji u njegovoj poruci koju su dobili Bild i Sport1.

RUSIJA, ITALIJA, TURSKA? NE, MANDŽUKIĆ JE OBJAVIO GDJE JE DOŠAO I SRUŠIO INSTAGRAM

KEK NA KORAK DO DINAMA: Slovenci otkrili koliko mu nudi Dinamo!

Komentari

komentara

« Povratak