TO JE PREDSJEDNIKOVA IDEJA: Evo otkud će doći novi trener Hajduka!

FOTO:

Do kraja sezone prvu momčad splitskog Hajduka vodit će Jure Ivanković, a onda će, pretpostavlja se, početkom lipnja biti predstavljen novi trener.

Domaći mediji barataju raznim imenima, u prvi plan su iskočili Goran Tomić i Ivan Jurić, ali čini se kako taj film ipak nećemo gledati. S druge pak strane navijači silno žele na klupi vidjeti Matjaža Keka koji je otvoreno više puta kazao kako je odrastao kao veliki hajdukovac. Čini se kako navijačima ni ne smeta što je napravio spektakularne uspjehe sa Rijekom. No, jedno je sigurno.

Novi trener Hajduka će biti stranac! Naime, Sportske novosti prema svim dostupnim saznanjima doznaju kako u konkurenciji nisu splitski treneri. Strateg izvan Splita, najvjerojatnije iz inozemstva, trenutno je prva ideja ekipe s Poljuda. Tu se ne uklapa Paolo Tramezzani kojeg su također neki spominjali u kontekst Hajduka.

Novi predsjednik, Ivan Bilić, traži ‘svog’ trenera, isto kao što su radili i njegovi prethodnici. A što se tiče stranih trenera u Hajduku, bilo je tu zaista svega.

Dambrauskas i Tramezzani sigurno imaju pozitivnu ocjenu u očima navijača, dok primjerice Gustafssona i Pušnika ne pamte po dobrom.

Komentari

komentara

« Povratak