TO JE TAJ POTEZ: Dinamo pronašao novog napadača!?

FOTO:

Dinamo Zagreb mogao bi imati ozbiljnih problema s napadačima ukoliko ne odrade prijelazni rok kako treba. Naime, Josip Drmić je otpisan, a u prvoj prijateljskoj utakmici ove zime ozlijedio se Mahir Emreli kojeg neće biti nekoliko tjedana.

Modri su tako ostali samo na Petkoviću, Kulenoviću, ali i Brodiću kojeg su povukli s posudbe iz Varaždina. No, čini se kako će Dinamo dobiti novo pojačanje što se tiče napadača.

Naime, vodeći domaći mediji izvještavaju kako je Dinamo na Instagramu zapratio 20-godišnji hrvatski napadač Matija Frigan koji je prošlog ljeta prešao iz Rijeke u belgijski KVC Westerlo za čak 5,5 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti kluba.

Takav potez igrača na društvenim mrežama uvijek navodi kako se radi o njegovom prelasku. Pretpostavlja se da se dogovara posudba ili transfer iz Westerloa.

Dinamo je Frigana htio i prije nego što je prešao u belgijski klub, u kojem je ove sezone dao četiri gola. Dinamu je propala posudba Josipa Brekala, ali s Friganom bi također dobio napadača visoke klase.

Komentari

komentara

« Povratak