TO JE TO: Cristiano Ronaldo najavio kupovinu vlastitog kluba!

FOTO:

Dan nakon što je i službeno potvrđeno kako Karim Benzema prelazi u redove saudijskog prvaka Al Ittihada, oglasio se i Cristiano Ronaldo.

Još ima puno toga za pokazati

Cristiano Ronaldo je početkom godine postao član Al Nassra. Po svemu sudeći, bio je predvodnik velike seobe europskih zvijezda u Saudijsku Arabiju. Karim Benzema je tako potpisao za Al Ittihad, a uskoro se u ovu ligu očekuje i dolazak N’Golo Kantea i Riyada Mahreza.

„Već sam znao da će odlazak u Saudijsku Arabiju ‘otvoriti kutiju’. Nisam pogriješio. Siguran sam da će za dvije-tri godine to biti jedna od najvažnijih liga na svijetu. Benzema je sada došao. Ono što želimo je kompetentnost. Kada postoji kompetentnost, tržište ima koristi. Neka sve zvijezde dođu“, rekao je portugalski reprezentativac.

Zanimljivo, Ronaldo je najavio još jedan poslovni poduhvat, a to je kupovina vlastitog kluba.

„To je nešto o čemu sam razmišljao prije nekoliko godina. Stvarno bih volio imati klub. Uvijek sam bio vrlo odlučna osoba i vrlo profesionalan. Zdravlje nije sve, ali sve je ništa bez zdravlja. Već sam na kraju karijere, igrat ću još najviše dvije ili tri godine, a onda se okrećem novim izazovima.”

Komentari

komentara

« Povratak