TO JE VELIKA SRAMOTA: Hrvatski trener za otkaz saznao preko Twittera!

FOTO:

Poznati hrvatski trener, Slaven Bilić, dobio je neočekivani otkaz u West Bromwich Albionu prošle sezone u prosincu. A sada cure detalji kako se to sve odvijalo.

Naime, otkaz je dobio nakon 1:1 remija s Manchester Cityjem u gostima. Julian Dicks, trener koji je bio dio Bilićevog stručnog stožera, otkrio je što se događalo nakon utakmice sa Cityjem, klubom koji je te sezone postao prvak Engleske.

“Došli ste iz druge lige i idete na Etihad kod Manchester Cityja. Da, imali smo sreće te večeri, ali uzeli smo bod. Vraćali smo se autobusom i počele su mi stizati poruke da smo smijenjeni. Ništa mi nije bilo jasno. Pa upravo smo odigrali neriješeno u gostima sa Cityjem. Nisam vjerovao, mislio sam da su to gluposti po društvenim mrežama. Međutim, sljedeći dan su nas iz kluba pozvali u ured i to je bilo to. Očito je sve bilo isplanirano, očekivali su da ćemo primiti četiri-pet golova od Cityja i da će odluka biti lagana.”

Navijači su tada bili bijesni na klub.

“To dovoljno govori… To pokazuje da ste ipak nešto dobro napravili za klub. Ljudi mogu misliti svašta o Biliću, ali je riječ o sjajnoj osobi i odličnom taktičaru.”

Komentari

komentara

« Povratak