TO JE VELIKI ZVONE: Modrić otkrio kako je ga je motivirao veliki Zvonimir Boban!

FOTO:

U ponedjeljak je Modrić primio i nagradu Ballon d’Or. I tom prilikom dao veliki intervju za France Football, gdje se prisjetio jedne epizode s legendarnim kapetanom vatrenih, Zvonimirom Bobanom:

“Bio sam u Tottenhamu i prolazio teško razdoblje. Odjednom mi je stigla poruka “Nazovi me ako želiš. Zvone”. Mislio sam da me netko od mojih prijatelja zafrkava, ali kad sam nazvao broj, doista je bio Boban. Taj me naš razgovor psihološki osvježio, on je čovjek kojem sam se divio, impresionirala me njegova igračka prošlost i jednostavnost.”

Kad su Boban, Šuker i društvo prvi put odveli Hrvatsku na postolje na svjetskom prvenstvu, Luki je bilo 13 godina.

“Htio sam igrati kao Boban, biti lider na terenu, ključ u veznom redu, koji povezuje obranu i napad. Poput quarterbacka u američkom nogometu.”

Luka je ljubitelj toga sporta. I pohvalio se francuskim novinarima:

“Navijam za New England Patriotse i volim Toma Bradyja. Hrvat? Da, ima tamo Hrvata, trener Bill Belichick hrvatskih je korijena! Jedini mi je problem što su utakmice noću pa ne mogu često gledati.”

“Od ostalih sportova volim sve u kojima su Hrvati uspješni: veliki sam fan Marina Čilića, kao i ranije Gorana Ivaniševića, a i sam igram tenis kad god stignem.”

OVO ĆE BITI LUDNICA: Procurili termini utakmica SP-a u Kataru 2022!

Komentari

komentara

« Povratak