TO MOŽE SAMO CRISTIANO: Kupio je sat od milijun dolara kako bi ga uskladio sa svojom jurilicom vrijednom dva i pol milijuna…

FOTO:

Cristiano Ronaldo s Manchester Unitedom ne igra sezonu iz snova. Ispali su iz Lige prvaka, a u Premier ligi nalaze se tek na šestom mjestu, daleko od prvog mjesta.

S Portugalom se morao namučiti protiv Turske, ali ako želi na novo Svjetsko prvenstvo morat će još svladati Sjevernu Makedoniju. Ronaldo se mora namučiti, a kako bi si malo olakšao “počastio” se s novim skupocjenim satom.

Naime, Portugalac je nabavio Bugattijev sat vrijedan milijun dolara. Sat je brenda Jacob & Co, a na satu je radio i sam Cristiano koji je u dobrim odnosima s osnivačem tvrtke Jacobom Arabom, prenosi Net.hr.

Sat je u bojama Ronaldova automobila, a na njemu se nalaze 232 baget dijamanta i 109 crnih safira. Brojčanik je izrađen od kristala te je replika Chironovog W16 motora.

Na modelu je ugraviran i logo Cristiana Ronalda, CR7, a sat je širok 55 milimetara i visok 20. Ovaj se sat savršeno slaže s Cristianovim vozilom, Bugatti Chironom.

KAKVA BOMBETINA: DINAMO U SVOJE REDOVE DOVODI HRVATSKOG REPREZENTATIVCA?

 

Komentari

komentara

« Povratak