TO MOŽE SAMO ON: Messi ima pet uvjeta prije potpisivanja novog ugovora!

FOTO:

Lionel Messi dobro je zabrinuo navijače Barcelone tijekom ljeta kada je i službeno zatražio odlazak iz kluba. No, argentinski čarobnjak vrlo brzo se predomislio i tako zatvorio vrata mnogim špekulacijama koje su ga selile diljem Europe.

Kao glavni favorit za njegovo dovođenje bio je Manchester City, kojeg vodi Pep Guardiola. Ponajbolji trener svijeta dobro se zna s Messijem pa je bilo očekivati kako će ga Pep nagovoriti u vezi dolaska na Etihad. No, sljedeće godine će imati novu priliku. Ali, navijači Barce i dalje će strepiti, i to s pravom.

Naime, prema Marci postoji niz presudnih čimbenika koji će odlučiti da li će Messi posvetiti svoju budućnost Barceloni. Za početak su mu vlastiti nastupi, zajedno s formom momčadi, od presudne važnosti.

Pod broj dva se tiče trenera, a čini se da je njegov odnos sa novim menadžerom Ronaldom Koemanom pozitivan, ali Messi želi znati kakav je plan u vezi sa glavnim trenerom i sportskim direktorom. Leo je također vodio verbalni rat sa bivšim suigračem Ericom Abidalom, dok je bio u toj ulozi sportskog direktora prije nego što ga je na ljeto zamijenio Ramon Planes.

Nakon što je bio nevjerojatno kritičan prema načinu na koji je prodan njegov bliski prijatelj Luis Suarez, 33-godišnjak želi uvjerenja u vezi s politikom transfera nakon bizarnog i nepromišljenog pristupa posljednjih godina. I za kraj Leo očekuje kako će Barcelona kvalitetno pojačati kadar, ali to je pod velikim upitnikom s obzirom da se nalaze u ozbiljnim financijskim problemima.

Komentari

komentara

« Povratak