TO MOŽE SAMO ON: Poslušajte ovacije 60 tisuća suparničkih navijača Modriću

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, nastavlja oduševljavati nogometni svijet u dresu velikog Real Madrida. Njegov klub krenuo je na savršeni način u obranu naslova europskog prvaka.

Naime, ‘Kraljevi’ su kao gosti na Celtic Parku svladali škotskog prvaka Celtica s visokih 3:0, a najbolji na terenu bio je upravo hrvatski kapetan koji je čak postigao i pogodak. Po jedan su još zabili Vinicus Junior i Eden Hazard.

Deset minuta prije kraja, kada je rezultat bio onaj kojim je završila utakmica, Carlo Ancelotti signalizirao je Modriću da izađe iz igre kako bi ga zamijenio Asensio. Kada su navijači Celtica vidjeli da velemajstor kreće van, cijeli stadion, 60 tisuća ljudi, ustao je i uz ovacije i skandiranje dugo pljeskao Modriću. On je uzvratio gestikulacijom zahvale te aplauzom prema sve četiri tribine. Ovakva počast Modriću posebno znači na ovom mjestu iz dva razloga.

Celtic Park je hram škotskog, ali i svjetskog nogometa, kultni stadion koji je gledao najveće nogometaše u povijesti. Osim toga, poznat je po fantastičnoj atmosferi i neprestanom navijanju, ali za domaćine. Goste pak ondje uvijek čeka pakao. Usprkos tome, navijači Celtica su doslovno ustali i poklonili se suparniku iako ih je pobijedio.

Brojni ljubitelji nogometa primijetili su da je ovo čak peti put u isto toliko utakmica ove sezone da Modrić dobiva “standing ovation”, od čega je čak četiri puta tu počast dobio na gostovanjima: Almeria, Celta, Espanyol i Celtic.

Komentari

komentara

« Povratak