TO NE POSTOJI U EUROPI: Bjelica prozvao Dinamo i zaključio kako liga ponovno neće biti regularna!

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, održao je jučer press konferenciju uoči početka sezone i prve utakmice protiv Šibenika. Bijelo-plavi su se dodatno pojačali (Gržan, Hiroš, Bralić, Nejašmić, Fiolić) i najavili kako se spremaju na osvajanje ponekog trofeja, bilo to bio naslov prvaka ili pobjednika Kupa.

Bjelica je u razgovoru za Jutarnji list još jednom ustvrdio kako prvenstvo neće biti regularno ni ove sezone.

“Razočaran sam što se ništa nije poduzelo po tom pitanju, jer je bilo dovoljno vremena da se to regulira, ali evo vidim da će biti nekih promjena u HNS-u, pa možda budemo mogli prenijeti klupski stav. Ne mogu vjerovati da netko tko želi dobro hrvatskom nogometu nije za moj prijedlog da u jednom klubu može biti posuđen samo jedan igrač iz drugog kluba. Razumijem neimaštinu, ali to ne vodi nigdje i dok tako ne bude liga neće biti regularna.” – izjavio je i dodao:

“Ovo nema veze s regularnošću i mi ćemo kao klub i dalje inzistirati da se to promijeni, a oni koji to ne žele prihvatiti neka nose na duši da je liga neregularna. To ne postoji u Europi. Posuditi konkurentu pet igrača i igrati protiv njega četiri puta je neregularno. Zamislite što bi bilo kada bi Roma čekala da vidi tko će biti višak u Juventusu i da od njih posudi 3-4 igrača. To bi bio skandal.” – rekao je trener Osijeka pa se dotaknuo glavnog rivala Dinama:

“Posudili smo Belju u Istru, i to je za sada to. Jako teško to ide, jer svi očekuju da ti i dalje plaćaš te igrače, kao što to radi Dinamo, koji je time svima srušio standarde. No, protiv toga se možemo boriti samo na zelenom terenu i tamo svima želimo pokazati da smo bolji. Ne tražimo alibije, posvetit ćemo se sebi, ali ako me pitaju za ovo, ja ću o toj anomaliji govoriti, jer se to treba liječiti da bi nam nogomet bio zdraviji i konkurentniji.” – zaključio je Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak