TO NE ŽELIMO GLEDATI: Žestoki napad na igrača Dinama jer je izabrao Hrvatsku!

FOTO:

Mladi veznjak zagrebačkog Dinama, Petar Sučić, nedavno je odlučio kako će nastupati za seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Također je stigla potvrda FIFA-e o promjeni nogometnog državljanstva.

U razgovoru za RTL podijelio je neke detalje koji su doveli do odluke da dres Bosne i Hercegovine zamijeni hrvatskim: “Odlučio sam zajedno s obitelji. Kao mali, upališ TV i srce zaigra, navijaš, skačeš, tako da nije bila teška odluka. Baka je bratu i meni kupovala uglavnom Modrićeve dresove. Znate, u BiH nije bilo puno dresova hrvatske reprezentacije i, kad bi došli, obično su bili od jednog igrača, samo Luke Modrića.”

Sada je na to reagirao Ibrahim Dagoja, bivši Sučićev suigrač iz momčadi NK Sport Prevent Bugojno. On je očito bijesan zbog Sučićeve odluke. Dagojin status objavio je SportSport.ba, a isto činimo i mi prenoseći ga u cijelosti.

“Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo.

Kroz karijeru sam nosio šahovnicu na svom dresu i nikada mi to nije bio problem. Nikada zbog toga nisam imao problem, bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada.

Svi znamo tko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi”.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak