TO SE ČEKALO: Evo što je Dalić danas napravio na treningu!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija će u srijedu igrati dvoboj drugog kola na Euru, a protivnik će biti Albanija.

Nema prevelike drame zbog poraza od Španjolske i svi su, kako su na press konferenciji rekli Andrej Kramarić i Lovro Majer, fokusirani na Albance. Kako piše Index.hr, na današnjem treningu nije bilo jedino Nikole Vlašića, koji ga je propustio iz predostrožnosti. Igrač Torina odradio je samo fitness, a svi ostali bili su na raspolaganju. I dok su Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i ostali članovi stručnog stožera postavljali vježbe za trening, igrači su se opušteno zagrijavali.

Tu je najgore prošao Josip Šutalo, kojem je lopta na dva dodira prvom ispala pa je od svih igrača dobio lagano po glavi. Nakon toga je krenula “ševa”,u kojoj su bili Modrić, Majer, Brozović, Vida, Kramarić, Petković i Perišić, a u jednom duelu Brozović je “odglumio” ozljedu.

Vida je krenuo po loptu, a Brozović se teatralno bacio simulirajući da ga je Vida nagazio, što je nasmijalo ostale. Bruno Petković djelovao je također opušteno nakon promašenog penala protiv Španjolske i ništa u momčadi ne odaje dojam da je nekakva drama nakon tog poraza.

Isto tako, izbornik Zlatko Dalić odlučio je odraditi dugački govor svojim reprezentativcima kako bi potvrdio da nema pognutih glava u kadru.

Reprezentacija će u Hamburg krenuti sutra poslijepodne, ali neće trenirati na HSV-ovom stadionu. Trening će odraditi ujutro u Neuruppinu i to će biti zadnja priprema prije susreta s Albanijom.

Komentari

komentara

« Povratak