To se ljubav i poštenje: Navijači Juventusa razgalili Buffona!

Na pravu ljubav u nogometu teško se nailazi. Kada si dobar navijači ti plješću, no kada prvi put kiksaš navijači ti zvižde. Srećom postoje i iznimke, a to su navijači Juventusa odnosno vratar torinskog kluba Gianluigi Buffon.

Apsolutna vratarska legenda prolazi kroz određeno krizno razdoblje. Njegov kiks za reprezentaciju omogućio je Španjolskoj da postigne pogodak u remiju 1:1, a ista mu se stvar dogodila i na susretu protiv Udinesea u subotu navečer. Srećom po njega, taj kiks nije koštao Juventus bodova s obzirom na pobjedu 2:1.

No umjesto klasičnih zvižduka i pogrdnih uzvika kao što je to čest slučaj u nogometu, navijači Juventusa poslali su predivnu poruku svom vrataru. U drugom su poluvremenu razvili transparent kojim su rekli i više nego dovoljno o tome što misle o Buffonu.

Čak je i Superman ponekad samo Clark Kent. Gigi, ti si naš super heroj zauvijek“.

Buffon je jedan od najboljih vratara svih vremena i mogao je napustiti Juventus kada je klub po prvi put u povijesti ispao u niži rang natjecanja zbog ‘Calciopoli skandala’. Bilo je to 2006. godine, a tada su klub zbog izbacivanja napustili zvijezde poput Lilliana Thurama, Fabia Cannavara i Zlatana Ibrahimovića. No Gigi je ostao, a navijači mu to nikada nisu i neće zaboraviti.

Komentari

komentara

« Povratak