TO SE TRAŽI: “Izgradit ćemo novi stadion i nazvati ga po Kranjčaru!”

FOTO:

Dinamo i njegov problem zvan stadion već godinama zabavlja nogometne fanove. No, sada je stiglo još jedno zanimljivo obećanje.

Naime, Miroslav Škoro započeo je svoju kampanju za gradonačelnika Zagreba. Kandidat Domovinskog pokreta danas je na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavio svoju kandidaturu:

“Došao sam ovdje reći svima da ističem svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, glavnog grada hrvatske domovine. Rođen sam u slavonskoj ravnici, u Osijeku, dijete sam dvoje običnih, priprostih, poštenih ljudi iz Dalmatinske zagore, Imotske krajine. U Zagrebu živim više od četvrt stoljeća. Ovdje sam odgojio dvoje prekrasne djece i podigao svoj dom”, rekao je Škoro.

Jedan od najpopularnijih pjevača u Lijepoj našoj lansirao je niz lijepih obećanja među kojima se našao i novi stadion:

“Jamčim vam da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, bolje ćemo gospodariti otpadom i zatvorit ćemo Jakuševac. Pokrenut ćemo izgradnju nove bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona na kojem će igrati naš Dinamo i reprezentacija”, rekao je.

“Mogu obećati da ćemo mu dati ime onako kako budu htjeli Zagrepčani. Možda bi se trebao zvati po Zlatku Cici Kranjčaru”, rekao je Škoro.

Komentari

komentara

« Povratak