TO SE ZOVE HRABAR PRISTUP: Trener Varaždina oduševio izjavom nakon što je uzeo bod Dinamu!

FOTO: HINA/ Marko JURINEC

Povratak u elitni razred hrvatskog nogometa Varaždin je obilježio na jedan posve solidan način. U četiri utakmice imaju po jednu pobjedu, po jedan remi te dva poraza.

No, u trećem kolu su protiv Hajduka zaista više zaslužili pa se može reći kako su nesretno izgubili 0:2 unatoč dominaciji. Međutim, pehovi iz utakmice s Hajduk nekako su se vratili u sinoćnjem dvoboju protiv zagrebačkog Dinama.

Bilo je 1:1, a golove su zabili Špikić u prvom i Šego u drugom dijelu. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener Varaždina, Mario Kovačević. Istaknuo je da je zadovoljan igrom i pohvalio igrače.

“Drago mi je što je na hrvatski praznik bio praznik nogometa. Posebno se želim zahvaliti navijačima koji nam daju snagu i energiju. Dinamo je naš najveći i najbolji klub, ali nije im lako igrati svaka tri dana. Bili smo hrabri na otvaranju, ali onda je Dinamo preuzeo igru. Svaki bod koji uzmemo protiv Dinama, za nas je velik. Očekivao sam da im zabijemo još koji gol iz kontre kad nas stisnu, ali nismo”, rekao je Kovačević pa dodao:

“Naši glavni igrači su počeli disati na škrge. Htjeli smo mi pritisnuti Dinamo pred kraj, ali nismo imali snage. Vjerujem da ćemo, kako će prvenstvo teći, doći do toga da ovakve utakmice možemo pobijediti. Nama je najlakše igrati protiv Dinama i Hajduka. Dinamo je glavama u Ligi prvaka. Najrealniji je taj rezultat 1:1.”

Komentari

komentara

« Povratak