TO SE ZOVE KAPITALAC: Navijači Dinama zasuli porukama potencijalno pojačanje kluba!

FOTO:

Sjećate li se famozne transfer sapunice zagrebačkog Dinama s početka godine? U glavnoj ulozi bili su Dinamo i argentinski ofenzivac Martin Ojeda.

Argentinac je bio na korak do Dinama gdje su ga čekali raširenih ruku, ali na kraju je došlo do pomirbe s Godoy Cruzom pa je Ojeda ipak istao u Argentini. No, pola godine poslije opet se pojavila priča o Ojedi u Dinamu. No, ovog puta će to biti jako teško.

Zašto? Prije svega zato što 23-godišnji argentinski ofenzivac sada vrijedi čak 6 milijuna eura. A i ove sezone momak igra sjajno pa je tako u 18 utakmica postigao šest golova te osam asistencija.

Dinamo nije završio s pojačanjima. Zasad su došli Josip Drmić, Robert Ljubičić i Boško Šutalo. Kao što možete vidjeti Modri su se pojačali na baš svakoj poziciji, ali iz Maksimira je stigla vijest kako se sada radi na pojačanju krilne pozicije i tu je isplivalo ime Martina Ojede.

Da stvar bude dodatno zanimljiva, navijači Dinama zatrpali su službeni instagram profil Ojede s porukama kako mora doći u Dinamo. Jedan navijač je napisao kako očekuje od Ojede da povede Dinamo u grupnu fazu Lige prvaka što je i cilj uprave.

Podjsećamo, Ojeda je bio igrač Racing Cluba na posudbi u Godoy Cruzu koji ga je potom otkupio. U igru se potom uključio Dinamo i Ojeda je želio doći u Zagreb pa je čak i bojkotirao treninge, ali na kraju je pala velika pomirba.

ZAR JE TO BOLJE OD HAJDUKA? EVO GDJE BI FERRO MOGAO NASTAVITI KARIJERU!

Komentari

komentara

« Povratak