TO SE ZOVE NAJAVA: Evo kako je trener Šibenika, Mario Carević, najavio susret protiv Zrinskog!

FOTO:

U nedjelju s početkom u 17:30 na stadionu Gradski vrt utakmicu sezone igrat će Zrinski Osječko 1664 i Šibenik.

Glavni sudac utakmice bit će Fran Jović iz Zagreba, a na utakmici će raditi i VAR sustav, što inače nije slučaj za drugoligaški nogomet u Hrvatskoj. Trener Šibenčana Mario Carević najavio je susret.

“Dugo smo čekali ovu utakmicu, nadali smo se da će odlučivati o prvaku. Velika je stvar što odlučujemo sami o sebi. Privilegija je igrati ovakve utakmice, čak mi je drago što nam igra samo pobjeda, ipak smo mi ekipa koja gaji napadački nogomet i ne zna čuvati rezultat.

Veseli me što će u Osijek doći velik broj navijača Šibenika, to će nam biti dodatan motiv. Ovo je utakmica za mangupe. Utakmicu će početi 11 mangupa i još devet će čekati priliku na klupi. Vjerujem da ćemo na koncu ostvariti pobjedu”, izjavio je Carević.

Carević je Zrinski opisao kao “mentalno jaku i fizički dominantnu momčad”, istaknuvši da nije slučajno prva na ljestvici. Ipak, vjeruje da je kvaliteta na strani Šibenika te će od “prve minute krenuti po pobjedu”.

“Svjesni smo da ta utakmica nosi ogromnu tenziju. Moramo razmišljati samo nogometno. Trebamo imati vruće srce i hladnu glavu”, naglasio je Carević te prokomentirao uvođenje VAR-a samo za susret sa Zrinskim:

“Još nijednu utakmicu nismo igrali s VAR tehnologijom. Ona zahtijeva drugačiju pripremu, moramo pripremiti igrače kako bi se pazili nekih situacija u kaznenom prostoru.”

Komentari

komentara

« Povratak