TO SE ZOVE NAJAVA: Evo što je Livaja poručio navijačima Hajduka!

FOTO:

Mora se priznati kako je Hajduk Split odradio jako dobar zimski prijelazni rok, a dolazak Marka Livaje svakako je najzvučniji. Naime, Livaja je stigao kao besplatni igrač iz grčkog AEK-a.

27-godišnji napadač je u uvodu istaknuo da je povratak u Hajduk za njega korak unaprijed.

“Još sam mlad, pričao sam s predsjednikom Jakobušićem i dao mi je dozu pozitive da se vratim ovdje. On sigurno ima veliki ulogu u mom povratku. Bolje je da ovdje igram, nego da u Ateni primam plaću i ne igram. Ovako sam kod kuće, u voljenom klubu. Gdje ćeš bolje”, kazao je Livaja. Početkom godine povratak nije izgledao kao realna opcija, ali nakon što je AEK rekao Livaji da neće produžiti njegov ugovor, veznjak je mislio da ga čekaju klupa i borba za transfer.

“Na kraju smo sve riješili u 15 minuta. Mislio sam da će biti teško, znao sam kakvi su stavovi u Hajduku oko transfera i visokih odšteta, ali na kraju smo uspjeli i potpisao sam za klub koji sam želio. Mislio sam da će AEK tražiti puno novca”, ispričao je Livaja i kazao da vidi Hajduk u Europi iduće sezone.

“Moji ciljevi su pobjede. Puno se toga može promijeniti u mjesec dana, možemo se boriti za Europu i za kup, naš cilj je ulazak u Europu”, tvrdi Livaja koji će u Splitu biti bliže reprezentaciji.

“Svakom igraču je cilj otići na veliko natjecanje s reprezentacijom. Sad igram u velikom kubu, bit ću bliže Hrvatskoj i izborniku Daliću”, rekao je Livaja.

Komentari

komentara

« Povratak