TO SE ZOVE NAJAVA UTAKMICE: Ante Čačić poslao fantastičnu poruku norveškom prvaku!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra igra prvu utakmicu Play-offa Lige prvaka kod norveškog Bodo/Glimta. Dvoboj je najavio Ante Čačić.

“Veseli nas izvedba u posljednje dvije utakmice, ali i što se veliki broj igrača približava svojoj optimalnoj formi. Jako respektiramo svog domaćina, ali želimo napraviti prvi korak prema Ligi prvaka”, rekao je Čačić.

Utakmica će se igrati na umjetnoj travi, a najavljena je i kiša. “Domaćinu je to prednost. No, ne bih ja davao nama alibi u podlozi. Mislim da imamo dovoljno tehnički potkovane igrače koji se mogu prilagoditi i podlozi i vremenu. Kao profesionalac se moraš prilagoditi svim mogućim uvjetima. Umjetna trava ne smije biti izgovor.”

Tko je najjača karika domaće momčadi? “Njihova najveće snaga je momčadska igra. Ne mogu vam sada nikoga istaknuti ni otkriti kako ćemo ih pokušati zaustaviti i kako ćemo mi igrati. Jasno mi je da imaju poriv prvi put ući u Ligu prvaka, ali ja se nadam da će to uspjeti neki drugi put.”

Trener norveškog prvaka Kjetil Knutsen rekao je da je Dinamo favorit, ali i kako vjeruje da njegova momčad može proći. “Apsolutno podržavam kolegu koji je optimističan i koji želi napraviti dobar rezultat. To je sport i jedino normalno je tako razmišljati.”

Komentari

komentara

« Povratak