TO ŽELIMO VIDJETI: Jedan od najvećih klubova dovodi Subašića!?

FOTO:

Najveći hrvatski nogometni vratar u povijesti, Danijel Subašić, još uvijek je bez kluba. ‘Srebrni’ iz Rusije 2018. otišao je iz Monaca tijekom ljeta nakon što je tamo proveo sjajnih osam i pol godina.

Suba se nakon toga našao na meti raznih klubova, a najviše se spominjao odlazak u Aziju. No, izgleda kako taj film nećemo gledati. Ali zato je jedan poznati vratar uvjeren kako bi Subašić bio sjajan potez velikog Liverpoola, aktualnog engleskog prvaka.

Naime, bivši prvi golman Engleske, Paul Robinson, smatra kako bi Liverpool trebao istog trena dovesti Subašića: “Subašić je fantastičan golman. Top golman koji je bio briljantan za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vrlo sam iznenađen što je i dalje slobodan igrač. Mislio sam da će ga netko potpisati do sada. Adrian nije u formi i samopouzdanje mu je na niskoj razini. Ako Alissona neće biti šest tjedana, Subašić bi bio sjajno pojačanje za Liverpool”, rekao je Paul Robinson za Football Insider.

Liverpool ima velikih problema s vratarima jer Alissona neće biti do kraja studenog, a Adrian jednostavno nije pravo rješenje. Je li naš Suba pravi izbor za Liverpool? Nadajmo se da će Klopp poslušati riječi Paula Robinsona…

Komentari

komentara

« Povratak