TOP 16: Odgoda Eura ove je ozlijeđene zvijezde najviše usrećila

FOTO:

Odluka UEFA-e da zbog pandemije koronavirusa odgodi Europsko prvenstvo za ljeto 2021. godine rastužila je mnoge, unatoč tome što je to najbolja moguća odluka u trenucima kada se cijeli svijet bori protiv virusa.

Međutim, ima i onih igrača koji su sigurno takvu odluku dočekali s osmijehom. Brojni nogometaši su zbog teških ozljeda, najčešće kidanja križnih ligamenata koljena, već bili otpisani za Euro. Nekima bi to bilo prvo veliko natjecanje, a nekima svakako možda i najveća prilika da učine nešto veliko u karijeri na jednom takvom natjecanju.

Također, odgađanje Eura znači da neke od najvećih zvijezda u posljednjih 10-15 godina možda nećemo gledati od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. No istovremeno će turnir biti jači za igrače kojih ne bi bilo ovog ljeta da se nije dogodila pandemija koronavirusa:

Harry Kane (Engleska), Eden Hazard (Belgija), Ousmane Dembele (Francuska), Marco Asensio (Španjolska), Leroy Sane (Njemačka), Nicolo Zaniolo (Italija), Merih Demiral (Turska), Memphis Depay (Nizozemska), Steven Bergwijn (Nizozemska), Jetro Willems (Nizozemska), Moussa Sissoko (Francuska), Niklas Sule (Njemačka), Ricardo Perrerira (Portugal), Ozan Kabak (Turska), Cenk Tosun (Turska) i Ciaran Clark (Irska).

TO JE KARAKTER: SAMO JE JEDAN NOGOMETAŠ PSG-A ODBIO ISMIJAVATI HALANDA

JE LI ON PRAVI IZBOR? “Volio bih naslijediti Dalića!”

SVE JE DOGOVORENO: MARIO PAŠALIĆ IMA NOVI KLUB!

VELIKI POVRATAK: Evo kad bi se trebala nastaviti Serie A!

NEVJEROJATNA ZARADA: EVO KOLIKO ĆE HAJDUK DOBITI NAKON ŠTO ATALANTA OTKUPI PAŠALIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak