TOP TEMA U ITALIJI: Mancini u reprezentaciju pozvao posve neočekivano ime!

FOTO:

Italiju ove godine čekaju veliki izazovi. Izbornik Roberto Mancini je objavio na kojih 26 imena računa na nadolazećim kvalifikacijama za Euro.

Gdje je njega izvukao?

Izbornik Italije, Roberto Mancini, mnoge je iznenadio jednim imenom na popisu igrača na koje računa na nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Talijanski strateg je tako u reprezentaciju prvi put pozvao napadača Andreu Compagna. Radi se o 26-godišnjem igraču koji je rođen u Palermu, gdje je i počeo karijeru, a trenutno igra u Rumunijskoj, za FCSB.

Vijest je potvrdio izvršni direktor kluba iz Bukurešta, Mihai Stoica:

„Rijetko se ovako osjećam. U aktualnoj reprezentaciji europskog prvaka imat ćemo igrača iz naše ekipe: Compagno će igrati za Italiju. On je ozbiljan nogometaš, rijetko sam ga viđao ovakvog. Kad su mi rekli, pitao sam je li to šala: nikad nismo imali igrača u tako važnoj reprezentaciji!”

Inače, Campagna u Rumunjskoj zovu „Matador“ jer izgledom i stilom igre podsjeća na Edinsona Cavanija. U dosadašnjem dijelu sezone je u 29 utakmica postigoa 17 golova, od čega 16 u domaćem prvenstvu i jedan u Konferencijskoj ligi.

Spomenimo i kako je Italija u kvalifikacijskoj grupi za Euro sa Sjevernom Makedonijom, Ukrajinom, Engleskom i Maltom.

Za analizu utakmice Benfica – Club Brugge kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak