Torcida vikala: Igrajte pič*ice, a evo što su navijači Gorice rekli Tudoru!

FOTO:

Gorica je pobijedila Hajduk 3:1 u 32. kolu HNL-a. Splićani sada zaostaju tri boda za drugom Lokomotivom, a još dva izravna konkurenta, Osijek i Rijeka, igraju sutra u Gradskom vrtu.

Hajduk je mamac za svaku publiku u Hrvatskoj pa je i u Goricu puno ljudi došlo pogledati susret protiv splitskog kluba. Bilo je dosta navijača Hajduka, ali večeras će tugovati zbog novog poraza svojih ljubimaca, to je sigurno.

Osimi odlične utakmice vidjeli smo i zanimljivu atmosferu na tribinama. Naime, navijači Hajduka bili su jako razočarani zbog očajne igre pa su tako redovito vikali svojim igračima: “Igrajte pi*kice, igrajte pi*kice”, dok su navijači Gorice imali zanimljivu poruku za Igora Tudora, trenera Hajduka.

Torcidaši su glasniji, no reporter indexa s terena javio je kako su se čuli i domaćini, a treba istaknuti povremeno vrijeđanje gostujućeg trenera Igora Tudora. Svakih nekoliko minuta s različitih strana tribine stigne uzvik: “Tudor, pi*ko, dobio si otkaz.”

Splićani su tako ostali bez drugog mjesta, a upravo to mjesto vodi u Ligu prvaka. Lokomotiva im bježi tri boda, a utakmicu manje imaju Rijeka i Osijek.

BOMBA OD TRANSFERA: ATALANTA DOVODI JOŠ JEDNOG HRVATA!

JAVIO SE FIRMINO: Zvijezda Liverpoola odgovorila Kramariću nakon penala protiv Borussije!

Komentari

komentara

« Povratak