TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH: Nogometaš umjesto luksuznih putovanja odmor provodi radeći na njivi!

FOTO:

I dok velika većina profesionalnih nogometaša odmor provodi na luksuznim putovanjima diljem svijeta, ima onih koji su odabrali nešto sasvim drugačije.

Drugačiji od drugih

Većina nogometaša slobodno vrijeme i odmor rado provodi na luksuznim destinacijama, uživajući u blagodatima dostupnima samo najbogatijim slojevima društva. Međutim, ima i onih koji biraju drugačiji odmor…

On je Paragvajac, Robert Rojas, 23-godišnji igrač slavnog River Platea. Kako nije dobio poziv za Copa Americu, pred njim je nekoliko tjedana bez obaveza koje je odlučio provesti na dosta neobičan način.

Naime, mladić se vratio se u svoj rodni kraj, u mjesto Concepcion 450 kilometara udaljeno od Asunciona. Umjesto uživanja na suncu i moru, on je odlučio svoje slobodno vrijeme iskoristiti kako bi pomogao svom ujaku u polju. Većinu vremena provodi u berbi manioke, egzotične biljke koja raste na južnoameričkom tlu.

Velika plaća, ugled i status zvijezde, ovog mladića očito nisu pokvarili.

„Ovo je moj oblik odmora; pomaganje ujaku, mojoj obitelji… Radim ono što mogu kako bi bio od koristi.”, objasnio je Rojas znatiželjnim novinarima.

Komentari

komentara

« Povratak