TRABZONSPOR ODBIO BJELICU: Turci objavili kakvu odštetu će dobiti zbog otkaza!

FOTO:

Turski mediji su još u subotu objavili kako je Nenad Bjelica dobio otkaz u tamošnjem prvoligašu Trabzonsporu. No, klub još uvijek nije izdao službeno priopćenje.

Razlog navodno leži u tome što se čeka model oko isplate jer je bivši trener Dinama i Osijeka imao ugovor do sredine 2025. godine. Turci pišu kako je Bjelica jako tvrd u pregovorima te zahtjeva isplatu cijelog ugovora do kraja. Prema tome trebalo bi mu pripasti čak oko 3 milijuna eura otpremnine.

Međutim, Haber piše da vodstvo Trabzonspora nije prihvatilo njegov zahtjev. S obzirom na to da je već otišao u Hrvatsku zbog reprezentativne pauze, Bjelica se odmah mora vratiti u Tursku kako bi dogovorio uvjete odlaska. Isti medij navodi da je predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan nakon posljednjeg poraza od Adane (1:0) zatražio Bjeličin odlazak.

TGRT Haber piše da će Bjelica dobiti 1.5 milijuna eura odštete, dok Eshahaber tvrdi da je riječ o 1.6 milijuna eura. Bude li iznos u tom rangu, Bjelica će primiti dvostruko manje nego što je tražio, odnosno što je mogao zaraditi da je do kraja odradio ugovor.

Komentari

komentara

« Povratak